Wellness & Spa ophold

 

Slovakiet har i mange år været kendt som kurbade land med varme termale kilder, gode kur hoteller og behandlinger for mange sygdomme. Der er også mulighed for Wellness & Spa meget tæt på lejligheden i nye modernede badelande til priser der er det halve af priserne i Danmark. Hvis du vil forkæle dig selv eller din partner er Slovakiet stedet.

 

Der er et mindre wellness & spa i resoret, hvis du er interesseret i kun at være jer selv, så kan det bestilles i receptionen. Det er også muligt at bestille diverse masage typer.

 

Tæt på lejligheden finder du 2 store moderne thermale badelande med mulighed for alle mulige behandlinger, massage, sauna worlds, og forkælelser til dig.

Gino Besenova ligger kun 10 min. kørsel fra lejligheden, se meget mere om priser og mulighder ved at klikke her for Wellness og her for Sauna world

 

Tatralandia ligger kun 25 min. kørsel fra lejligheden, se meget mere om priser og muligheder ved at klikke her for Wellnes og her for Sauna world

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            

 

 

 

 

J.Jensen © 2012 • www.oplevslovakiet.dkolympia14@oplevslovakiet.dk

www.oplevslovakiet.dk

Wellness & Spa ferie i Slovakiet giver dig og din partner eller måske hele familien oplevelser for krop & sjæl

Bo i en veludstyret luksuslejlighed med den bedste beliggenhed direkte i en Nationalpark, det vil gøre Wellness opholdet til en større nydelse, hvad enten der er sommer eller vinter.