Anbefalinger fra tidligere gæster

Vi har haft rigtig mange glade gæster i vores lejlighed i gennem tiden. Hør hvordan deres oplevelse har været

Perfekt placering

Et hit for børn

Familieparadis

Luksuslejlighed

Anbefalinger fra tidligere gæster, som har lejet Vila Olympia 14 i Slovakiet

 


Skønneste resort vi længe har boet på

Vi har rejst meget de seneste par år men dette sted var især fantastisk. Vi følte os hjemme og havde alt inden for rækkevidde som man har brug for, både i lejligheden såvel omgivelserne. Tak for lån af lejligheden, de bedste anbefalinger skal lyde herfra.

Marianne & Poul | december 2018Perfekt beliggenhed i forhold til nærmest alt
Min mand og jeg elsker både at shoppe på fremmede markeder men også de historiske serværdigheder  er en yndet beskæftigelse som vi bruger meget tid på. Det tog os ca. 10 timer at køre fra Danmark og vi blev vel modtaget af sødt og hjælpsomt personale på resortets reception – skønt! Selve lejligheden havde det hele og vi kunne både få vasket tøj, nyde udsigten fra den kæmpe store terrasse og specielt den indendørs garage var et stort plus her om vinteren.

Martin & Louise | februar 2018


 

Har du haft en oplevelse du vil dele? Så modtager vi den meget gerne på info@oplevslovakiet.dk

 Mine 2 drenge har fået deres livs eventyr
Vi har været yderst tilfredse med dels lejligheden som har absolut alt i inventar men specielt også den døgnåbne reception har været en stor hjælp da én af vores drenge faldt på cyklen og slå hul på knæet. Vi har været i dinosaurland, badeland og smukke vandreture. Det er nu 2 mdr. siden vi kom hjem og drengene snakker stadig om deres oplevelser – det varmer en mors hjerte <3

Peter, Hanne, Elias & William | juli 2017Vi kommer igen – kan klart anbefales
Vi har haft en skøn ferie og Alena har været så sød og behjælpelig med alle vores spørgsmål. Lejligheden er placeret i et smørhul af smuk natur.

Trine & Henriette | maj 2017Hele familien jubler stadig”
2 voksne og 3 børn fløj vi afsted mod vores første slovakiske sommereventyr. Emilie på 7 havde fødselsdag på 3. dagen, hvilket vi fejrede med hjemmelavet lagkage og sjove waterballs på søen, hvor det føles som om man går på vandet. Ungerne elskede det og vi har alt i alt haft en skøn sjov og afslappende tur hvor alt bare har spillet.

Specielt fedt var det også at lejligheden havde alt det man normalt har brug for i et hjem, hvor særligt Xboks og vaskemaskine var dejligt at have med 3 børn i huset. Tak for lån Alena.

Familien Langhorn & familien Pedersen | August 2016Skiferie for 3. år i træk
Trods en brækket pegefinger på sidste dag efter jeg faldt på ski, har det atter engang været en fantastisk! vinterferie. Vi køber altid billige liftkort for 6 dage og har lejet alt vores udstyr. Selve lejligheden har sit eget skirum hvilket er enormt lækkert, og afstanden til liften er kun små 5 minutters gå afstand.

Søde folk i receptionen, gode priser og en dejlig lejlighed. Kan klart anbefales.

Christian, Lone, Damian & Ally | Januar 2016

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til reserveringen, er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Venlig Hilsen
Alena og familie