Recommendations from previous guests

We have had a lot of happy guests in our apartment over the years. Hear how their experience has been

Perfect location

Family friendly

Holiday paradise

luxurious apartment

Recommendations from previous guests who have rented Vila Olympia 14 in Slovakia

 

 
Skønneste resort vi længe har boet på

Vi har rejst meget de seneste par år men dette sted var især fantastisk. Vi følte os hjemme og havde alt inden for rækkevidde som man har brug for, både i lejligheden såvel omgivelserne. Tak for lån af lejligheden, de bedste anbefalinger skal lyde herfra.

Marinne & Poul | december 2018Perfekt beliggenhed i forhold til nærmest alt
Min mand og jeg elsker både at shoppe på fremmede markeder men også de historiske serværdigheder  er en yndet beskæftigelse som vi bruger meget tid på. Det tog os ca. 10 timer at køre fra Danmark og vi blev vel modtaget af sødt og hjælpsomt personale på resortets reception – skønt! Selve lejligheden havde det hele og vi kunne både få vasket tøj, nyde udsigten fra den kæmpe store terrasse og specielt den indendørs garage var et stort plus her om vinteren.

Martin & Louise | februar 2018


Have you had an experience you want to share? Then we gladly receive it at info@oplevslovakiet.dk

 Mine 2 drenge har fået deres livs eventyr
Vi har været yderst tilfredse med dels lejligheden som har absolut alt i inventar men specielt også den døgnåbne reception har været en stor hjælp da én af vores drenge faldt på cyklen og slå hul på knæet. Vi har været i dinosaurland, badeland og smukke vandreture. Det er nu 2 mdr. siden vi kom hjem og drengene snakker stadig om deres oplevelser – det varmer en mors hjerte <3

Peter, Hanne, Elias & William | juli 2017Vi kommer igen – kan klart anbefales
Vi har haft en skøn ferie og Alena har været så sød og behjælpelig med alle vores spørgsmål. Lejligheden er placeret i et smørhul af smuk natur.

Trine & Henriette | maj 2017Hele familien jubler stadig”
2 voksne og 3 børn fløj vi afsted mod vores første slovakiske sommereventyr. Emilie på 7 havde fødselsdag på 3. dagen, hvilket vi fejrede med hjemmelavet lagkage og sjove waterballs på søen, hvor det føles som om man går på vandet. Ungerne elskede det og vi har alt i alt haft en skøn sjov og afslappende tur hvor alt bare har spillet.

Specielt fedt var det også at lejligheden havde alt det man normalt har brug for i et hjem, hvor særligt Xboks og vaskemaskine var dejligt at have med 3 børn i huset. Tak for lån Alena.

Familien Langhorn & familien Pedersen | August 2016Skiferie for 3. år i træk
Trods en brækket pegefinger på sidste dag efter jeg faldt på ski, har det atter engang været en fantastisk! vinterferie. Vi køber altid billige liftkort for 6 dage og har lejet alt vores udstyr. Selve lejligeheden har sit eget skirum hvilket er enormt lækkert, og afstanden til liften er kun små 5 minutters gå afstand. 

Søde folk i receptionen, gode priser og en dejlig lejlighed. Kan klart anbefales.

Christian, Lone, Damian & Ally | Januar 2016

 

Need help?

If you have any questions or need help with the reservation, you are very welcome to contact us on either mail or phone.

Sincerely
Alena and the rest of the Jensen family