5 stjernet skisportsområde kun 100 m fra lejligheden

Slovakiet byder på en sand vinterferieoplevelse med alpin ski, landrend, snowboard, hundeslæde, hestekane og meget andet sjov

90 skisportområder

Snowboard

Hundeslæde

Hestekane

Skiferie i Slovakiet er billigt og for hele familien

 

Stå på ski om dagen, bad i 38 gr. varme kilder og se solnedgangen over bjergene

Kun 900 km fra Danmark ligger Slovakiet, landet har faktisk længe været et lille hedt insidertip blandt vintersportsudøvere, der har opdaget landets fascinerende bjerglandskab, som er en del af bjergkæden Karpaterne. De lokale og turisterne nyder dog i fællesskab, at masseturismen endnu ikke har holdt sit indtog i landet. Derimod er den individuelle rejse i høj kurs. Det er billigt at leve i Slovakiet og leje af ferielejligheden er også yderst overskuelig – se priser.

Der er 90 skisportsområder i Slovakiet, mange af skicentrene er med 5 stjerner og der investeres hvert år millioner af Euro og skiområderne udbygges hvert år med mange nye faciliteter for vinterturismen.

Hundelsæde, snowboard eller 38 gr. varme kilder til at bade i

Afstanden til luksuslejligheden i Skipark Ruzomberok, der ligger i Velka Fatra Nationalpark er den samme som til de norske ski destinationer, blot med motorvej næsten hele vejen og ski terrænet er meget ens med ski terrænet i Norge, men skiferien kan gøres for en 1/3 af prisen. En ½ l. øl koster fra kun 14 kr. og en frokost menu fås fra 38 kr. 6 dages liftkort fås fra kr. 495 for voksne. Børnene vil elske dette område, der er lukket og nemt at overskue for dem. Tubing, kælkebakker, snowboard & offpist muligheder, hertil mulighed for at stå på skøjter på søen, samt de store badelande med varme kilder vil børnene helt sikkert nyde fra første dag.

 

Kun 100 meter til kabinelift og skisport

Lejlighed Olympia 14 ligger kun 100 m. fra kabineliften, 25 m. fra skøjte mulighed på søen og tæt på kælkebakker som børnene vil elske. (Læs alt om lejligheden her). Der er ringe mulighed for after-ski i selve området, det er et børnevenligt og roligt sted med andre aktivitetsmuligheder tæt på, blandt andet nogle af Europas største og mest moderne badelande med op til 39 gr. varmt vand. Der er 4 vandlande i området.

Ønsker de større børn at komme ud i nattelivet er der mange muligheder blot 3500 m. fra lejligheden ligger bycentrum med ca. 30.000 indbyggere, hvor der er mange caféer, disco og barer. Det koster blot 5 € i taxa ind til centrum.

Se priser på pist-og liftkort her: http://www.skipark.sk/en/

 

SNEGRARANTI i Slovakiet frem til marts

I Slovakiet får I et skiparadis for både alpin, snowboards, freeride og langrend entusiaster, samt snesikre oplevelser for hele familien fra midt december til sidst i marts. Lejlighed Olympia 14 ligger også perfekt for udflugter til mange andre store skisport områder i Slovakiet, men de er en del mere turistet og dyrere end skipark Ruzomberok, der er kun ca. 30 min. kørsel til hvert af de store skiområder fra lejligheden.

Der er forholdsvis kort køreafstand mellem skiparkerne, så man kan nemt prøve 2 skiparker på en dag, hvis man har lyst til variation. Det vil være en oplevelse for børnene at prøve at køre i kane eller med hundeslæde i Donovaly.

Har du endnu ikke oplevet det smukke land om sommeren har du også her nogle fantastiske oplevelser i vente. Læs mere er om sommerferie i Slovakiet.

 

ALT Dette får du ved et ophold i vores Slovakiske lejlighed:

 • Børnevenligt område med 5 børnelifter, skøjtemulighed kun 25 meter fra lejligheden og mange kælkebakker (den længste på hele 2 km).
 • Afstand til kabine lift er kun 100 m.
 • Masser af plads på løjperne og ingen kø ved pisterne (også i uge 7 & 8).
 • Børn under 6 år har gratis lift adgang til Skipark Ruzomberok
 • Dejligt lukket skiområde og nemt at overskue for børnene.
 • Snowboard park og snowtubing
 • Mulighed for at står på ski om dagen og bade i 38 gr. varme udendørs kilder om eftermiddagen.
 • 3 restaturanter indenfor 150 m. fra lejligheden. Nærmeste by med mange restauranter og supermarkedere indenfor blot 2000 m.
 • En menu fra 38 kr. en ½ l. øl fra 14 kr. eller en café late for 12 kr.
 • Udsigt til sø og sneklædte bjerge fra alle rum i lejligheden.
 • Snekæder ikke nødvendigt for at komme op til lejligheden i skiparken.
 • Snesikkert område fra 23/12 – 30/3
 • Rabatterne opnås ved køb af et Liptovcard i receptionen til 30 kr.
 • 6 andre gode skicentre i en radius på 30 min. kørsel.
 • Kørsel på nyere motorvej næsten hele vejen fra Danmark.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til reserveringen, er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Venlig Hilsen
Alena og familie