Hold sommerferien i Slovakiet

Kæmpe store badelande, riverrafting, cykling, dinosaurland og meget mere – Slovakisk sommerferie giver utallige oplevelser for hele familien

Kæmpe badelande

MTB cykling

25 – 30 grader

Vandremuligheder

Sommerferie i Slovakiet er et ferieparadis du og din familie sent vil glemme

Besenova er et kæmpe stort badeland med wellness & Spa med varme kilder, de forskellige pools er dejlige varme fra 26 gr. – 39 gr., Badelandet ligger smukt mellem bjerge og er absolut et besøg værd. Besenova ligger kun 10 minutter fra lejligheden i bil.

Tatralandia ligger kun 25 minutters kørsel fra lejligheden, smukt beliggende mellem mange flotte bjerge. Der er 41 pools og 3 km vandrutchebaner. Prøv også det spændende slovakiske køkken, den populære hvidvin eller det gode øl.

Se priser for udlejning af lejligheden her.

FaOplev Slovakiet både om sommeren og vinteren

Slovakiet har fastlandsklima med stabilt vejr med varme somre og kolde vintre. Temperaturen ligger om sommeren på 25 – 30 grader og der er masser af lune nætter.

Overalt i Slovakiet er der gode muligheder for at blive kølet ned i sommervarmen. Der er mange søer med gode bademuligheder og den største sø ligger kun 10 minutters kørsel fra lejligheden.

FERIEmuligheder i Slovakiet

Det er muligt at bade og fiske i den inddæmmet bjergsø kun 25 meter fra lejligheden, det er også muligt at sejle i gummibåd, robåd eller på luftmadresser på søen.

De 2 store Tarzan baner i områder plejer at være et hit for hele familien. Vandre i bjergene eller cykle rundt på “bjerg cykler” er også en mulighed i området. Der ligger også en hel ny skateboard park og fitness center kun 1000 m fra lejligheden. Der er legeplads og bålplads samt gode muligheder for at stå på rulleskøjter eller løbe en tur i Fatra Nationalpark, hvori lejligheden ligger.

Der er en af de bedste bike park kun 100 m fra lejligheden, et sikkert hit for MTB og Downhill ryttere. Der er mulighed for at leje både cykler og sikkerhedsudstyr i bike parken. Er du mere til den helt aktive ferie, så læs mere om de mange muligheder på siden her.

 

WELLNESS og spa i Slovakiet

Tæt på lejligheden finder du wellness centre, kurbade & badesøer, fitnesscentre og meget andet. Hvis du trænger til bare at koble helt af er dette sted et sandt paradis.

Besenova er et stort bade- og wellness center med varme kilder, det ligge smukt mellem bjerge og er absolut et besøg værd, det ligger kun 10 minutter fra lejligheden.

Slovakiets har siden år 1500 haft tradition for kurbade og wellness, der er utallige varme kilder og kurbade for enhver smag og pengepung.

 

Slovakiske OPLEVELSER OG UDFLUGTER i særklasse

Slovakiet er en sand perle hvad angår oplevelser for hele familien. Sejl en tur med tømmerflåde, besøg Dinoparken, gå på vandretur i de mange smukke bjerge, besøg slotte og borge eller se en af de mange flotte drypstenshuler. 

Mellemeuropas største og mest moderne Aquapark Tatralandia. Tatralandia byder på utallige aktiviteter til børn og barnlige sjæle, med hele 30 vandrutchebaner, 14 bassiner, vandremuligheder, trampoliner, hoppeborge og mange andre aktiviteter for hele familien.

Tatralandia ligger kun 25 minutters kørsel fra lejligheden, smuk mellem mange flotte bjerge. Der er 41 pools og 3 km vandrutchebaner. Prøv det spændende slovakiske køkken, den populære hvidvin eller det gode øl. 

 

PENGENE RÆKKER LANGT i Slovakiet

Ferie i Slovakiet er en oplevelse for alle sanser og lommepengene rækker meget langt. Slovakiet byder også på oseaner af sneaktiviteter til vinteren, læs mere om vinterferiemulighederne her.

Der er mange rabatmuligheder fra 10%- 50% på udflugter, restauranter, badeland m.m. med et Liptovcard  Kortet kan købes i receptionen i ferie resortet for kun 30 kr. 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til reserveringen, er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Venlig Hilsen
Alena og familie